fbpx
Skip to content Skip to footer

CADMIX II

2. generace unikátního řešení 2 v 1 pro refreshování
SLS prachů a omílání hotových výtisků

Cadmix II - klíčové výhody

Pohodlný
automatizovaný proces

Cadmix II je navržen tak, aby pracoval plně automaticky, což uživatelům umožňuje efektivně využívat svůj čas. Během provádění procesu se mohou soustředit na jiné úkoly nebo činnosti, aniž by museli dohlížet na zařízení. Tento automatizovaný přístup zvyšuje produktivitu a snižuje náklady na pracovní sílu, čímž přispívá k efektivnímu a plynulému provozu v průmyslovém prostředí.

Bezchybné
refreshování

je klíčovou vlastností zařízení. Díky této funkcionalitě lze nahradit až tři manuální operace, které by jinak byly nezbytné pro dokonalý refresh. To vede k úspoře až hodiny práce, což je velmi efektivní v závislosti na typu prachu.

Jednoduchý
postprocessing

je druhou vlastností pracovní komory Cadmixu II. Kromě míchání je zde možné zpracovávat výtisky díky omílání abrazivem v podobě sklokřemičitého písku. Omílání v Cadmixu II je vhodné zejména pro malé výtisky, s nimiž je manipulace v klasických post-procesových zařízeních velmi obtížná.

Čisté pracovní
prostředí

Pracovní prostředí Cadmixu II je navrženo tak, aby bylo čisté a bezpečné. Díky uzavřenému pracovnímu prostoru je minimalizováno případné šíření prachu a nečistot, což zajišťuje optimální podmínky pro práci. Tato konstrukce také usnadňuje údržbu a čištění přístroje po dokončení procesu, což přispívá k dlouhé životnosti zařízení a zvyšuje efektivitu práce v průmyslovém prostředí.

Dotykový LCD displej

nabízí snadnou a intuitivní obsluhu, kterou zvládne úplně každý. Díky modernímu rozhraní je ovládání přístroje příjemné a efektivní. Uživatelé se mohou jednoduše pohybovat mezi funkcemi a nastaveními, což zvyšuje komfort při používání.

Vyšší účinnost

Cadmixu II je nyní zajištěna díky schopnosti variabilně měnit směr otáčení během pracovního cyklu. Tato inovace umožňuje optimalizovat proces míchání nebo zpracování materiálů podle konkrétních požadavků, což vede k dosažení optimálních výsledků a zlepšení celkové efektivity přístroje. Díky flexibilitě ve směru otáčení Cadmix II poskytuje uživatelům širší možnosti přizpůsobení a zvýšení produktivity v různých pracovních situacích.

Cena:

58.490 Kč (bez DPH)

Speciální kbelíky opatřené lopatkami

představují inovativní řešení navržené pro dosažení ještě lepších výsledků. Tato technologie umožňuje efektivní míchání nebo zpracování materiálů díky speciálním lopatkám, které optimalizují proces a zlepšují konečný výsledek. Kbelíky jsou navrženy tak, aby maximálně využívaly výhody moderních technologií a přinášely uživatelům jednoduchost a efektivitu při jejich používání.

Tichý provoz

Cadmixu II přináší významné zlepšení oproti první generaci, kdy je hlučnost snížena až o 30 %. Nová verze stroje je navržena tak, aby poskytovala klidnější pracovní prostředí při zachování vysoké účinnosti. Tento pokrok v redukci hluku zvyšuje komfort uživatelů a přispívá k lepšímu celkovému uživatelskému zážitku při používání Cadmixu II.

Technická specifikace

Obecné údaje

Výška (mm) 727
Šířka (mm) 416
Hloubka (mm) 567
Hmotnost (kg) 43
Příkon (W) 400
Napětí (V) 230 (~ 50 Hz)

Obsah balení

Kbelík s lopatkami – 20 l,  rukavice, abrazivum, síto, glycerin, návod.

Nahoru